2017-10-12 07:24:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Egy jelentős siker küszöbén áll

Napi horoszkóp október 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy jelentős siker küszöbén áll. Nem egyedül önmagának köszönheti azonban, hogy elérte azt, amit elért. Lehet, hogy sokan is vannak azok, akik ehhez a hátteret, a támogatást, a biztatást adták… Legyen hálás érte!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars kellemes fényszögben áll az ön jegyével, ez a szerelem területén kedvez önnek. Ha egyedülálló, akkor ma mindenképp fogadja el a baráti meghívást, amit kap – az ismerősei mutathatják ugyanis be valakinek, aki azonnal vonzalmat ébreszt önben.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars és a Szaturnusz kedvezőtlenül kapcsolódik az ön jegyéhez. Muszáj, hogy leküzdjön bizonyos ellenállásokat és olyan megoldásokat kell találnia, amiket már régóta keres – ma több ügy végére is pontot tehet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az ön jegyében áll. Ma nagyon is hatékonynak bizonyulhat. Buzog önben a tettrekészség, és lelkesedése sokakat magával sodorhat. A közösségben fejtheti ki most aktivitását, serkentőleg hathat egy kisebb csoport életére a civil szférában.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Szaturnusz még a Nyilas jegyében áll. Sok mindent lehetővé tesz az ön számára, szerelmet, egészséget, karriert, barátságot. Ön most igazán elemében van, és síkra is szállhat azért, amit szeretne.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars a Szűz jegyében áll. Izgalmakkal teli napot élhet át. Bármerre is veszi útját, mindenütt meglepetések várják. A világ titokzatos oldala tárulkozik fel ma ön előtt. Ehhez persze ki kell mozdulnia, különben hiába várja a csodát...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Rák jegyében jár. Egy ostoba és rosszindulatú pletykának válhat áldozatává. Talán legjobb, ha nem is reagál az önt ért vádakra. De ha már mégis védekezésre kényszerül, akkor is válogassa meg az eszközeit!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon sikeresen közelíthet egymáshoz ellenségeket, vagy ellentétes véleményeket. Ön ugyanis látja mindegyikben a jót is... Békét teremthet a családjában is!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Úgy érezheti, hogy valaki a környezetében visszaél az ön nagylelkűségével. Ne ítéljen azonban túl elhamarkodottan, lehet, hogy téved, és pozitívan fog csalódni az illetőben!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Talán nem hisz igazán benne, de amit ma tesz, tervez, hamarosan kézzel fogható eredményeket fog hozni. Megváltozhat az élete! Vigyázzon azonban, valaki keresztbe akar tenni önnek, mert irigyli a sikerét, pozícióját!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Fontos dologban kellene döntést hoznia, de még nincs minden információ a birtokában ahhoz, hogy ezt valóban meg is tehesse. Inkább aludjon rá egyet, nehogy a végén úgy érezze, hogy elhamarkodottságával mindent elrontott.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Rák jegyében áll, ma nagy lesz a felfordulás, de ez tetszeni fog önnek. Csak úgy szikrázik a levegő ön és a párja között! A pénzzel viszont bánjon sokkal óvatosabban!.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: